top of page

Voorgerechten
Toast met gerookte ganzenborst en mierikswortelsaus
€ 12,50
Carpaccio van licht gerookt hert
€ 15,50
Ravioli van gevogelte in salieboter
€ 14,50
Goulashsoep
€ 11,50
Wildbouillon met paddenstoelen
€ 11,50
Salade van wilde eendenborst met sinaasappeldressing
€ 14,50
Hoofdgerechten
Wildstoof met puree en groenten óf met huisgemaakte friet en een frisse salade
Keuze uit:
Hert, gegaard in rode wijn met knolselderij, kastagne-champignons en selderij
Ree, gegaard in witte wijn en pompoen
Groente keuze: rode kool of zuurkool
€ 25,50
Hazagna, geserveerd met een frisse salade
€ 24,50
Rendang Angsa
Gans, met witte rijst en gado-gado
€ 25,50
Broodje hamburger (van ree en wild zwijn) geserveerd met huisgemaakte friet en een frisse salade
€ 24,50
Biefstuk van Ree met spätzle en groente naar keuze
€ 32,50
Vegetarische stoof van jackfruit met witte rijst
€ 26,50
Pieterman (vis) met puree en groente naar keuze
€ 26,50
Desserts
Apfelstrudel met vanillesaus
€ 11,50
Huisgemaakte Schwarzwälder Kirschtorte
€ 9,50
Crème de marrons
kastanjemousse met een bolletje huisgemaakt honing-vanille ijs
€ 9,50
Stoofpeertje met óf zonder honing-vanille ijs
€ 7,50
Kaasplankje, verzorgd door ‘Kaas aan de Maas’
€ 16,50
bottom of page